Miroslav Mrázik 1 Zveřejněno Duben 30 Report Share Zveřejněno Duben 30 Ahoj chcem sa opýtať, skúšal už niekto vytiahnuť HDD z Xboxu a pripojiť ho do PC a formátovať? Sú to klasické HDD len neviem či sú nejako blokované alebo niečo podobné Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Yokozum 0 Zveřejněno Duben 30 Report Share Zveřejněno Duben 30 1 hour ago, Miroslav Mrázik napsal(a): Ahoj chcem sa opýtať, skúšal už niekto vytiahnuť HDD z Xboxu a pripojiť ho do PC a formátovať? Sú to klasické HDD len neviem či sú nejako blokované alebo niečo podobné Já myslím že pokud je tam normální 2,5 palcový hdd tak to normálně pomocí hdd rámečku který připojíš k pc zformátuješ a můžeš jej používat na co chceš. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Miroslav Mrázik 1 Zveřejněno Duben 30 Author Report Share Zveřejněno Duben 30 Před 6 hodinami, Yokozum napsal(a): Já myslím že pokud je tam normální 2,5 palcový hdd tak to normálně pomocí hdd rámečku který připojíš k pc zformátuješ a můžeš jej používat na co chceš. Ja mám ten prvý Xbox one a tam je dokonca 3.5" ak sa nemýlim dokonca WD úplne obyčajný len či náhodou nie sú nejako chranené pred formátovaním nemá ani špeciálny konektor napojiť sa dá priamo do Pc cez SATA kábel a klasické napájanie Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 310 Zveřejněno Květen 1 Report Share Zveřejněno Květen 1 Ahoj, ano běžně to jde. jsou to obyčejné HDD jedné co, tak stačí strčit do PC a zformátovat. Jenom potom to po tobě bude chtít offline update systému xboxu, protože si mu změnit mrkni na video třeba zde: https://www.youtube.com/watch?v=P7P6QFgrqYk. Jinak kdyby ses chtěl tomuto kroku vyhnout musel by si napojit do PC oba disky a ten původní naklonovat do nového, takže pokud nemáš zkušenosti více starostí a zůstal bych u první variatny a udělal podle videa. Dělal jsem na XBOXU také a funguje do dnes Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Miroslav Mrázik 1 Zveřejněno Květen 3 Author Report Share Zveřejněno Květen 3 On 1. 5. 2023 at 19:52, David Morávek (Dave) napsal(a): Ahoj, ano běžně to jde. jsou to obyčejné HDD jedné co, tak stačí strčit do PC a zformátovat. Jenom potom to po tobě bude chtít offline update systému xboxu, protože si mu změnit mrkni na video třeba zde: https://www.youtube.com/watch?v=P7P6QFgrqYk. Jinak kdyby ses chtěl tomuto kroku vyhnout musel by si napojit do PC oba disky a ten původní naklonovat do nového, takže pokud nemáš zkušenosti více starostí a zůstal bych u první variatny a udělal podle videa. Dělal jsem na XBOXU také a funguje do dnes Ale ja ho nechcem naklonovať mne ten Xbox už dva roky leží pod telkou odpojený gamepad ani neviem kde je a aj to keď bol predtým zapnutý tak dva roky fungoval len ako YouTube na telku a chcem sa ho zbaviť ale že aspoň HDD z neho vyberiem a dám si ho do Pc Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 310 Zveřejněno Květen 4 Report Share Zveřejněno Květen 4 Tak v tom případě můžeš vzít disk bez problémů a jenom zformátovat 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď