Jan Vrábel 0 Zveřejněno Duben 17 Report Share Zveřejněno Duben 17 Ahoj, mám možnost koupit notebook ASUS ROG Strix G15 G513RW-HF004W Eclipse Gray Alza za velice dobrou cenu a to 32K s DPH a to si ještě odečtu. Jenže řeším tu věc, že on ten notas sice má 3070ti s 150w, ale prý to má problémy se na tu hodnotu dostat, protože to má 125 + 25 dynamic boost. A já to budu mít nejvíc na testování počítačových her. Takže mi jde o maximum FPS v rozlišení 1080p a 1440p. Nebo notebook lenovo legion 5 ryzen 5 5600h s 3060 130w alza lenovo. Který mě bude stát 25k s DPH. Také si odečtu DPH Má smysl dát o 7k více peněz za ten Asus nebo si nechat to Lenovo? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 252 Zveřejněno Duben 25 Report Share Zveřejněno Duben 25 Vzhledem k tomuhle zdroji: https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5087/~/how-to-enable-or-disable-dynamic-boost-in-the-nvidia-control-panel je tahle funkcionalita již deprecated. I pokud by nebyla, stejně bych sáhl po té G15, protože za tu cenu je to fakt dost dobrej deal. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Jan Vrábel 0 Zveřejněno Duben 26 Author Report Share Zveřejněno Duben 26 Ok, děkuji za odpověd. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď