Jump to content

Recommended Posts

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda by někdo nevěděl o membránové klávesnici s českým rozvržením kláves a programovatelnými makrotlačítky, která skutečně budou programovatelná. Zatím jsem našel jen dvě od corsairu, avšak ty mají americké rozvržení.

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích

Sice už trochu oldschool, ale pro mě byla nejlépe programovatelná klávesnice A4Tech G800V. Jakože nebudu říkat, že na psaní je to vyloženě nějaká sláva, ale co se týče maker, tak si nemyslím, že jsem od té doby měl něco lepšího. Resp. jo, čínskou, kterou teď používám, ale to nemá ani makro tlačítka 😅

Odkaz na příspěvek

No old school teda je, ale to mi asi nějak nevadí. Spíše ta dvojnásobná cena mi vadí. :D Zkusím se podívat, jestli bych ji někde po bazarech nesehnal v dobrém stavu, díky za tip.

Odkaz na příspěvek
  • 1 month later...

Hlavně ať tě ani nenapadne Logitech G213. Po počátečním nadšení po pár dnech nastala noční můra. 

Po celkem slušných recenzí jsem si ji koupil, bohužel jsem ji nestihl vrátit. Odchází blok kláves okolo "T". 2x reklamované a třetí mi nerozbalená leží ve skříni. Nakonec jsem to risknul od razera s US/international layout a víceméně spokojenost, občas překlep u diakritiky

Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...